Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Boris Johnson dă piept cu prima moţiune de cenzură - Partidul Laburist vrea şi un nou referendum pe tema Brexit

forbes.com
boris johnson

Partidul Laburist va depune o moţiune de cenzură contra Guvernului Boris Johnson şi va încerca să convoace alegeri parlamentare şi un nou referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană, a afirmat luni Jeremy Corbyn, liderul formaţiunii de centru-stânga aflate în opoziţie, conform Mediafax.

"Vom colabora cu membri ai Parlamentului pentru a îndepărta ţara de la marginea prăpastiei. Voi depune o moţiune de cenzură în Parlament şi, dacă vom avea succes, voi încerca să formez un guvern tranzitoriu pentru a evita producerea unui Brexit fără acord şi voi convoca imediat alegeri anticipate pentru ca oamenii să poată decide asupra viitorului. Dacă parlamentarii vorbesc serios despre oprirea dezastrului unui Brexit fără acord, atunci vor vota pentru înlăturarea acestui guvern iresponsabil, iar liderul opoziţiei are responsabilitatea de a se asigura că nu se ajunge la Brexit fără acord şi să oamenii decid asupra viitorului", a declarat Jeremy Corbyn, citat de cotidianul The Guardian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.