Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Boris Johnson susţine că Uniunea Europeană propune Marii Britanii un acord post-Brexit 'inferior'

Agerpres
Boris Johnson

Guvernul Boris Johnson a comunicat, vineri după-amiază, că este "determinat" să ajungă la un acord comercial cu Uniunea Europeană post-Brexit, deşi sunt "divergenţe majore", iar Bruxellesul propune un acord "inferior" faţă de cele semnate cu alte ţări, anunță MEDIAFAX.

Uniunea Europeană propune Marii Britanii un acord comercial "mult inferior" faţă de cele semnate cu alte ţări, susţine Downing Street, conform Agenţiei France-Presse şi cotidianului Le Figaro.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

"Sunt divergenţe majore de principiu. Trebuie să avansăm în mod constructiv. Marea Britanie rămâne determinată să ajungă la un compromis pentru baza unui acord de liber-schimb", a precizat Guvernul de la Londra.

Uniunea Europeană denunţă "calendarul riguros" fixat de Guvernul Boris Johnson pentru negocierile pe tema relaţiilor post-Brexit, avertizând Marea Britanie că nu va accepta niciun parteneriat viitor dacă nu vor fi întrunite condiţiile de reciprocitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.