Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Dăncilă pregătește o nouă Ordonanță de Urgență. Codul Fiscal se modifică, anunță Teodorovici

Inquam Photos/Octav Ganea
sedinta de Guvern Viorica Dancila

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat că săptămâna viitoare se va încerca introducerea unei noi ordonanţe de urgenţă de modificare a Codului fiscal, în contextul în care OUG 79/2017, referitoare tot la Codul fiscal, se află încă în dezbaterea Parlamentului, scrie agerpres.ro

"Este o discuţie la Comisia de buget-finanţe, la Camera Deputaţilor, pe acest act normativ (OUG 79/2017 - n.r.). Ca şi membru în Guvern pot să vă spun (...) că săptămâna viitoare încercăm să introducem o ordonanţă de urgenţă de modificare a Codului fiscal cu mai multe aspecte care sunt foarte utile pentru economie, alături de care să aducem şi amendamente de acolo. Cel mai important este cel legat de plafonul acela de un milion de euro sub care firmele să poată opta dacă plătesc impozit pe profit sau pe cifra de afaceri, desigur, cu două condiţii cumulative, şi anume un capital social de 45.000 de lei şi să aibă minim doi angajaţi. Este cel mai important element, pentru că până la 31 martie trebuie să se înregistreze într-un fel sau altul aceste companii", a spus Teodorovici, aflat într-o vizită în judeţul Dâmboviţa alături de premierul Viorica Dăncilă. 

Acesta a adăugat că speră ca proiectul acestui act normativ să fie pus joi sau cel mai târziu vineri pe site-ul Ministerului Finanţelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.