Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul de la Berlin a repatriat mai mulţi cetăţeni germani care erau membri ai grupării Stat Islamic şi fuseseră capturaţi în nordul Siriei

https://stirileprotv.ro
Stat Islamic

Guvernul de la Berlin a repatriat mai mulţi cetăţeni germani care erau membri ai grupării Stat Islamic şi fuseseră capturaţi în nordul Siriei, a anunţat sâmbătă media germane, citate de DPA, potrivit AGERPRES.

Trei femei şi copiii lor, precum şi mai mulţi copii orfani se află printre persoanele aduse în Germania şi care au stat în tabere controlate de kurzi în Siria. Potrivit postului de televiziune regional german SWR, în total 15 cetăţeni germani suspectaţi de legături cu gruparea jihadistă Stat Islamic au fost predaţi unei delegaţii germane în nordul Siriei.

Firea iese la atac după ce liderii PNL, USR și UDMR au ajuns la un acord: 'S-a împărțit ciolanul. L-au făcut mai lung și mai dolofan, să ajungă la toată lumea'

Cotidianul Bild a relatat că Ministerul de Externe german a organizat un zbor charter pentru repatrierea cetăţenilor germani respectivi. În noiembrie anul trecut, o femeie care călătorise în teritoriul controlat de jihadişti a fost repatriată de guvernul german.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.