Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul DEZMINTE dezinformările de pe rețele: Ministerul Apărării nu a permis staționarea avioanelor F-16 pe aerodromul de la Mărculești sau survolul

anews.com.tr
f 16

Autoritățile R. Moldova nu au permis staționarea avioanelor F-16 pe aerodromul de la Mărculești sau traversarea spațiului aerian al R. Moldova de către acestea, relatează stiripesurse.md

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a reiterat astăzi, după ședința Cabinetului de miniștri, că aceste informații care sunt distribuite pe anumite rețele de socializare reprezintă „dezinformări cu caracter provocator”. Același lucru l-a anunțat recent și Ministerul Apărării de la Chișinău.

„Ministerul Apărării nu a permis staționarea avioanelor F-16 care ar aparține unui stat pe aerodromul de la Mărculești sau traversarea spațiului aerian al R. Moldova de către acestea. Dezmințim aceste informații false care sunt lansate în spațiul public anume pentru a crea dezinformare, panică și neînțelegere”, a declarat Daniel Vodă.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a îndemnat cetățenii să fie foarte vigilenți atunci când urmăresc rețelele sociale, în special TikTok sau Telegram, și să atragă atenție la sursa care răspândește anumite informații.

„Circulă tot felul de scrisori false, pretinse materiale în exclusivitate... Mare atenție dacă nu este clară sursa, dacă informația nu este confirmată de autorități. Fiți vigilenți și nu aveți încredere în aceste falsuri lansate în mod premeditat”, a punctat Daniel Vodă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.