Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Franței anunță că atacul de la Paris este un ACT DE TERORISM islamist

IBTimes UK
Turnul Eiffel, jandarmi/militari

Atacul cu armă albă de la Paris soldat vineri cu doi răniţi constituie "în mod clar un act de terorism islamist", a declarat ministrul de interne, Gerald Darmanin, pe canalul France 2, relatează AFP şi dpa.

"Este strada unde era Charlie Hebdo, este modul de operare al teroriştilor islamişti, evident, sunt puţine îndoieli, este un nou atac sângeros împotriva ţării noastre", a adăugat ministrul, scrie agerpres.ro.

Citește și: Sondajul care aruncă-n aer alegerile pentru Primăria Capitalei! Gabriela Firea îl spulberă pe Nicușor Dan! USR, peste PNL!

Darmanin a mai spus că a cerut poliţiei să analizeze dacă nu cumva ameninţarea actelor teroriste comise pe stradă a fost subestimată.

France Presse a relatat recent că încă cinci persoane au fost arestate preventiv în cadrul anchetei, citând surse judiciare. Suspecţii, toţi bărbaţi, au fost arestaţi cu prilejul unei razii din suburbia pariziană Pantin. În prezent, în custodia poliţiei se află şapte suspecţi în legătură cu acest atac.

Citește și: Video Romică Țociu și Cornel Palade o umilesc pe Clotilde Armand: Domne, n-o ajută fața, dar e talentată rău

În atacul de vineri au fost răniţi doi jurnalişti, angajaţi ai companiei Premieres Lignes, care se aflau într-o pauză de fumat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.