Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul japonez investește în transformarea digitală a țării prin emiterea de NFT-uri către autoritățile locale

kayak.com
tokyo japonia

Potrivit lui Fumio Kishida, investiția guvernului Japoniei în transformarea digitală a inclus emiterea de NFT către autoritățile locale folosind soluții digitale.

Fumio Kishida, prim-ministrul Japoniei din 2021, a declarat că guvernul va depune eforturi pentru a promova serviciile Web3, inclusiv cele care se ocupă cu jetoane nefungibile sau NFT-uri și Metaverse, conform cointelegraph.com.

Într-un discurs din 3 octombrie înaintea Dietei Naționale a Japoniei, Kishida a spus că investiția guvernului în transformarea digitală a țării includea deja emiterea de NFT către autoritățile locale folosind tehnologia digitală pentru a rezolva provocările din jurisdicțiile lor respective. De asemenea, a făcut aluzie la digitalizarea cărților naționale de identitate. În plus, premierul a spus că cabinetul va „promova eforturile de extindere a utilizării serviciilor Web 3.0 care utilizează metaversul și NFT-urile”.

Kishida a spus că investițiile tehnologice ale Japoniei se vor extinde la dezvoltarea și producerea de semiconductori, ca parte a unui efort comun cu Statele Unite și a lucrului la reglementările de reformă legate de sectorul tehnologic. Actualul premier, care a preluat mandatul în octombrie 2021, l-a urmat pe fostul prim-ministru Yoshihide Suga, care a sugerat că este în favoarea taxării tranzacțiilor Bitcoin ( BTC ) în Japonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.