Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul majorează salariile profesorilor cu 20% de la începutul anului: modificări importante în acordarea bugetelor pentru ministere (surse)

Pinterest
cash bani

Guvernul majorează salariile profesorilor cu 20% de la începutul anului: modificări importante în acordarea bugetelor pentru ministere (surse)

Guvernul are în plan o creștere salarială de aproape 20% pentru profeosri, totul de la începutul anului 2024, transmit surse guvernamentale pentru STIRIPESURSE.RO. De asemenea, premierul Marcel Ciolacu are în plan și diverse măsuri privind alocarea fondurilor bugetare pentru ministere.

Mâine dimineață în cadrul coaliției  premierul Marcel Ciolacu ar anunța o schimbare a modului de acordare a bugetelor pentru ministere, transmit sursele citate. Acordarea fondurilor va fi pe programe si proiecte, iar discuțiile vor fi închise până la începutul lunii decembrie.

În privința profesorilor, la începutul anului va fi o creștere de aproape 20% a veniturilor, arată surse familiarizate cu subiectul. „Asta pentru ca au avut din septembrie o crestere mai mare decat cea convenita cu sindicate de 25% ( cresterea a fost de aproape 30%)”, se spune în explicație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.