Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Orban, URECHEAT de un lider ALDE pentru ieșirile RĂZBOINICE: ' Mai puține declarații politice și mai multe măsuri'

ALDE
ALDE sigla

Liderul ALDE Alba Iulia, Ioan Lazăr a criticat, vineri, Guvernul Orban, susținând că de la învestirea acestuia e prins într-o bătălie politică și „într-un festivism de preluare al funcțiilor”, având aceleași preocupări ca cele ale fostului Cabinet Dăncilă, conform Mediafax.

Citește și: Florin Iordache, ieșire INCENDIARĂ, după scandalul Dăncilă - Manda: Nu ne e RUȘINE cu Viorica Dăncilă. Va face o figură frumoasă

"România trebuie și guvernată, nu doar politizată. Criticam guvernul Dăncilă că e în campanie electorală și că nu se ocupă de treburile guvernamentale. Acum avem un alt guvern care trebuia să ia mai multe măsuri urgente, printre care și pregătirea bugetului pentru anul viitor. De aproape 2 săptămâni suntem prinși, din păcate, fie într-un festivism al preluării funcțiilor de miniștri, fie într-o bătălie politică pe care actualul guvern o duce cu fostul guvern în logica alegerilor prezidențiale", a transmis, vineri, liderul ALDE din Alba Lazăr Ioan.

Lazăr a sugerat că Guvernul și prim-ministrul ar trebui să se axeze mai mult pe soluții pentru țară și mai puțin pe declarații politice.

"Guvernul trebuie să înceapă să funcționeze așa cum trebuie, nu să se transforme într-un agent electoral pentru unul dintre candidați. În același timp, miniștrii care au preluat portofoliile trebuie să înțeleagă că vremea declarațiilor politice a trecut, iar tot ce spun afectează viețile românilor și economia. Le-aș recomanda mai puține declarații alarmiste și mai multe soluții pentru că suntem pe final de an, iar unele măsuri la care s-au angajat la învestire trebuie luate", a mai precizat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.