Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache, ieșire INCENDIARĂ, după scandalul Dăncilă - Manda: Nu ne e RUȘINE cu Viorica Dăncilă. Va face o figură frumoasă

florin iordache

Social-democraților nu le este rușine cu Viorica Dăncilă  - este mesajul tranșant transmis de Florin Iordache, după ce la începutul acestei săptămâni Claudiu Manda și Viorica Dăncilă s-au certat în ședința CEX al PSD. Dăncilă l-a acuzat pe Manda că o numește proastă în fața primarilor partidului și a izbucnit în lacrimi. Iordache susține că PSD nu este rușinat cu Dăncilă.

Citește și: Mama Luizei Melencu și-a luat avocat NOU: DIICOT REFUZĂ să le lase să vadă dosarul Caracal

”Prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință. Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă. Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul și altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”, a declarat Iordache la RFI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.