Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul organizează Ziua Porților Deschise la Palatul Victoria

palatul victoria guvern

Palatul Victoria joi, între orele 10,00 si 15,00, informeaza un comunicat al Executivului.

Executivul marcheaza în acest mod 'Saptamâna Altfel - Sa stii mai multe, sa fii mai bun!', perioada a anului scolar în care cursurile sunt înlocuite cu activitati educative si de informare.

'Cunoasterea deschide noi orizonturi - este ceea ce dorim sa transmitem copiilor si tinerilor prin Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria. Educatia primita la cursuri trebuie întregita cu lectura, vizitarea muzeelor si dorinta de a fi informat si implicat în problemele concrete ale societatii', considera premierul Dacian Ciolos, potrivit comunicatului citat.

Elevii pot petrece într-un mod inedit o zi la Palatul Victoria si vor putea afla mai multe despre cum functioneaza administratia centrala.

Gazde ale evenimentului vor fi membri ai Guvernului si tineri care au facut stagiul de practica în administratia centrala, în cadrul Programului Oficial de Internship, anunta Executivul.

Cei care doresc sa viziteze sediul Guvernului vor avea acces pe la intrarea principala, urmând ca în intervalul orar 10,00 - 15,00 sa poata vizita Sala Muntenia - unde se desfasoara sedintele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania - unde sunt organizate ceremoniile oficiale, Sala Moldova - unde au loc întâlnirile oficiale ale prim-ministrului cu înalti oficiali straini, precum si Centrul de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.