Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul PNL, DESFIINȚAT înainte de votul de învestitură: Orban a fost ministru la Transporturi, dar nu și-a legat numele de vreun proiect

pnl.ro
pnl sigla

Daniel Zamfir, senator afiliat grupului PSD explică de ce nu va vota pentru învestirea Guvernului Orban. Acesta critică în termeni duri executivul Orban, dar și planurile acestuia.

”Eu am anunțat înainte să fiu afiliat grupului PSD că nu îl susțin pe Ludovic Orban, nu are legătură cu afilierea mea, ci cu credința mea că Guvernul Ludovic Orban nu este un Guvern bun pentru România (...). Ce eu nu accept în acel program de guvernare este că schimbă viziunea și modelul economic al României. Asta se întâmplă pentru că în spatele acestui program de guvernare este domnul Cîțu, propus ministru de Finanțe.

Citește și: Veste PROASTĂ pentru români, decizia e luată - De când CRESC prețurile în comerțul cu amănuntul

Eu nu sunt pe principiul că toți oamenii buni sunt într-o parte și ăia răi sunt în cealaltă parte, dar fără doar și poate sunt acolo oameni care nu au demonstrat nimic de-a lungul carierelor lor politice și putem începe chiar cu primul-ministru. A fost la un moment dat ministru al Transporturilor și nu și-a legat numele cu absolut nimic de vreun proiect în domeniul transporturilor (...). Doamna vicepremier Raluca Turcan, la fel, nu și-a legat numele în activitatea sa politică de vreun proiect, de vreo lege, de ceva anume (...). Dacă ajungem la Finanțe, la domnul Cîțu, lucrurile arată și mai rău”, a declarat Daniel Zamfir, la RFI.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.