Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul pregătește încă o vilă de protocol, lângă cea în care locuiește acum Iohannis. Cui îi este destinată. Autoritățile tac mâlc (surse)

google maps
vila protocol ra apps

Potrivit unor surse, RA-APPS a cumpărat o nouă vilă de protocol într-un cartier de lux, pe care o renovează chiar în aceste momente. În noua vilă ar putea locui cel mai important om în stat, cel care îl va înlocui pe Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Regia Autonomă ”Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” (RA-APPS), instituție subordonată Guvernului, ia măsuri pentru a transforma vila situată pe strada Nikolai Gogol nr. 3, din zona Primăverii a Bucureștiului, într-o reședință oficială.

Această locație strategică se află la câțiva pași distanță de reședința actualului șef de stat.

În ciuda amplelor pregătiri, în răspunsul transmis, de RA-APPS a evitat să indice beneficiarul acestei viitoare reședințe oficiale.

În prezent, Executivul a elaborat și se pregătește să adopte un proiect de hotărâre prin care se propune declararea imobilului situat pe strada Nikolai Gogol nr. 3, împreună cu garajul și terenul aferent, ca bun de interes public național și atribuirea sa ca reședință oficială, informează realitatea.net.

Conform documentului oficial, impunătoarea proprietate se întinde pe 842 metri patrati. Vecinătățile sale sunt: Sud str Nikolai Gogol, Est: imobil str. Nikolai Gogol nr.5, Vest imobil str. Nikolai Gogol nr.1, Nord. str Dante Alighieri și imobilul din str.Dante Alighieri nr.6-10.

content-image

Imobilul se află efectiv pe aceeași stradă pe care locuiește în prezent președintele României, iar la numărul 2 al aceleiași străzi, fostul șef de stat Traian Băsescu își avea reședința oficială după încheierea mandatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.