Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul promite iar autostradă între Sibiu și Pitești

autostrada

Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Horezu, că între Sibiu şi Piteşti va fi construită o autostradă şi că în cel mai scurt timp vor începe exproprierile.

'Vreau să fac o precizare pe care a făcut-o şi premierul sâmbătă: informaţia importantă şi corectă este că în Master Planul de Transport al României, care este singurul document oficial, acolo tronsonul Sibiu-Piteşti este trecut autostradă. Faptul că până a se ajunge la autostradă se trece prin nişte faze intermediare este important, dar nu este determinant. Cert este că prima operaţie va fi exproprierea pentru autostradă, urmând să se decidă ulterior dacă se trece prin faza intermediară de a se constri un drum expres sau se face de la bun început autostradă. Exproprierile vor începe cât de curând, important este de ştiut că între Sibiu şi Piteşti va fi autostradă', a precizat Liviu Dragnea.

Segmentul rutier Piteşti - Sibiu va fi trecut în Programul Operaţional de Transport ca autostradă, a anunţat sâmbătă premierul Victor Ponta, la finalul unei vizite la Uzina Dacia de la Mioveni. El a adăugat că legătura rutieră va fi realizată în două etape, mai întâi ca drum expres, şi apoi ca autostradă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.