Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul recunoaşte că s-au respectat regulile la Peştera Sfântului Andrei: MAI mulţumesc participanţilor

Inquam Photos / Octav Ganea
slujba pestera sfantul andrei teodosie

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) mulţumeşte organizatorilor ceremoniei religioase desfăşurate cu ocazia sărbătoririi hramului mănăstirii "Peştera Sf. Apostol Andrei", precum şi tuturor credincioşilor prezenţi pentru înţelegerea şi buna-credinţă de care au dat dovadă în respectarea regulilor de protecţie sanitară.

"Faptul că nu au fost înregistrate incidente dovedeşte, încă o dată, că cetăţenii au înţeles necesitatea respectării restricţiilor ce se impun în actualul context epidemiologic, dar şi că structurile ministerului au fost la datorie, alături de români şi pentru români", informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Echipajele de jandarmi şi poliţişti care au asigurat măsurile de ordine publică la ceremonia religioasă au avut drept principal obiectiv protejarea participanţilor, mai spune sursa citată.

În colaborare cu reprezentanţii mănăstirii şi ai DSP Constanţa, au fost stabilite trasee de deplasare pentru pelerini, astfel încât să fie respectate regulile de distanţare fizică.

Pentru a preveni producerea unor incidente, echipele de dialog special constituite i-au îndrumat pe pelerini şi le-au oferit informaţii utile despre modul de organizare a evenimentului. Totodată, le-au reamintit regulile care trebuie respectate, pentru a evita răspândirea infecţiilor cu SARS-CoV-2.

"Recomandăm în continuare cetăţenilor să respecte măsurile dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic pentru ca, împreună, responsabili şi solidari, să trecem peste această perioadă dificilă", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.