Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul se gândește la rezidențiat în spitale private

rfi.ro
medici

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, dr. Horațiu Moldovan este de părere că rezidențiatul în spitale private este o variantă de luat în seamă și se află în atenția MS, atâta timp cât aceste centre beneficiază de bază tehnologică avansată, potrivit Mediafax.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, dr. Horațiu Moldovan, a fost întrebat, duminică, într-o conferință de presă la UMF Carol Davila, din București, dacă este pregătirea rezidenților în sistem privat o variantă de luat înseamă.

Citește și: Raed Arafat amenință că pleacă din România. Fondatorul SMURD: Pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil .

„Este o variantă, deoarece spitalele private au bază tehnologică foarte avansată pentru momentul actual. Să nu uităm faptul că în aceste spitale, în multe dintre ele, lucrează și cadre universitare cu foarte multă experiență și abilitate, care au chiar calitatea de conducători de doctorat, deci au și abilitatea universitar-academică de a coordona aceste specializări”, a spus secretarul de stat.

Întrebat, în continuare, când se va putea realiza rezidențiatul în spitale private, dr. Moldovan a răspuns că „este o problemă tehnică, pe care urmează să o avem în discuție”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.