Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul TOARNĂ GAZ PE FOC: anunță, înainte de proteste, că nu ia în calcul relaxarea restricțiilor

Inquam Photos / Octav Ganea
florin citu

Reprezentanţii Guvernului au precizat luni, referitor la informaţii apărute, pe surse, în spaţiul public privind posibila relaxare a restricţiilor, că „nu sunt avute în vedere în acest moment, pentru perioada imediat următoare, revizuirea sau modificarea măsurilor adoptate”. „Aceste măsuri sunt raportate la incidenţa fiecărei localităţi printr-un mecanism prezentat public, iar retragerea acestora depinde de reducerea nivelului de răspândire a virusului la nivelul localităţii”, adaugă Executivul, într-un comunicat de presă, conform News.ro.

Citește și: Timișorenii s-au SĂTURAT de restricții și carantină - PROTEST la casa lui Dominic Fritz: Afară, afară, javră ordinară

„Referitor la informaţiile vehiculate în spaţiul public referitoare la „relaxarea restricţiilor” adoptate de Guvern, fiind citate surse guvernamentale, facem următoarele precizări:

 

Nu sunt avute în vedere în acest moment, pentru perioada imediat următoare, revizuirea/modificarea măsurilor adoptate. Menţionăm faptul că aceste măsuri sunt raportate la incidenţa fiecărei localităţi printr-un mecanism prezentat public, iar retragerea acestora depinde de reducerea nivelului de răspândire a virusului la nivelul localităţii.

 

În ceea ce priveşte perspectiva unor măsuri de natură a permite desfăşurarea unor tipuri de activităţi, menţionăm că nu sunt adoptate decizii în acest sens şi nu vizează perioada imediat următoare. La nivel guvernamental se desfăşoară consultări şi analize referitoare la momentul în care rata de răspândire a virusului la nivel naţional va fi redusă semnificativ şi doar în acest context, într-un interval de câteva luni de zile, vor putea fi puse în discuţie condiţiile pentru desfăşurarea anumitor tipuri de activităţi”, arată un comunicat de presă al Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.