Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Tudose, SURPRIZĂ pentru români. Ce TAXE restituie Executivul: 'Reparăm o nedreptate'

Inquam Photos / Octav Ganea
sedinta guvern

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat vineri, la Sibiu, că pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern se află o ordonanţă de urgenţă cu privire la restituirea taxelor de mediu şi de timbru de mediu.

Liderii coaliției NU renunță la legea care a scos lumea în stradă. Tăriceanu a făcut anunțul: 'Va intra în dezbatere de la 1 septembrie'


"Pentru că sunt la Sibiu, nu voi putea participa la şedinţa de Guvern de astăzi (vineri - n.r.), dar pot să vă anunţ că pe ordinea de zi, şi sper să fie aprobată astăzi, este ordonanţa de urgenţă privind restituirea tuturor taxelor, începând din 2007 -2017, respectiv taxă de poluare, taxele de timbru, inclusiv timbrul de mediu. Deci reparăm o nedreptate care a fost făcută cetăţeanului în această perioadă de timp şi cred că lucrul acesta este extrem de important, pentru că cetăţenii aşteptau ca aceste taxe să le fie restituite", a spus Gavrilescu într-o conferinţă de presă potrivit agerpres.ro

Ea a adăugat că Guvernul României a luat hotărârea ca aceste taxe "să nu fie restituite pe bucăţi, pe faze, ci să fie restituite o singură dată". 

"După ce această ordonanţă o să fie aprobată în Guvern, o să facem un comunicat de presă în care vom da mai multe detalii", a încheiat ministrul Mediului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.