Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul scoate STENOGRAME: Măsură extremă în scandalul legii care pune botniță presei

guvern

Guvernul va publica, in premiera, stenogramele discutiilor din Executiv legate de proiectul de Lege initiat de senatorul PSD Serban Nicolae care interzice dezvaluirile de informatii din dosarele penale aflate in curs de solutionare.

Dupa sedinta de Guvern de miercuri, Biroul de presa al Guvernului a remis o informare potrivit careia acest proiect de lege primea aviz favorabil. dupa ora 22.00 Biroul de presa a remis o noua informare, aproape identica cu prima, diferenta fiind ca de aceasta data legea care punea calus presei si care deja crease valva in randul opiniei publice avea aviz negativ, ca si alte propuneri care fie erau avizate negativ, fie favorabil dar cu amendamente. Biroul de presa al Guvernului nu semnala insa niciun fel de modificare sau de rectificare facuta.

"Având în vedere eroarea tehnică din comunicatul de presă din data de 29 octombrie a.c., pentru o transparență totală, Guvernul României va emite un act normativ în urmatoarea ședință de guvern, prin care va fi desecretizată stenograma discuțiilor privind aprobarea punctelor de vedere pe marginea proiectelor de lege propuse Guvernului pentru avizare", se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

Citeste si:

Alba-neagra la Guvern cu legea care pune botnita presei

Guvernul trece la masuri disperate. Se doreste un calus pentru presa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.