Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gwyneth Paltrow, scandal la cuțite cu fiica ei: Adolescenta a fost șocată când a văzut ce a postat mama ei pe o rețea de socializare

Barnorama
Gwyneth Paltrow

Apple Martin, fiica actriței americane Gwyneth Paltrow, s-a declarat nemulțumită că mama ei a publicat o fotografie cu ele două pe rețeaua de socializare online Instagram fără a-i cere consimțământul, relatează etonline.com, mediafax.

Fotografia, care le înfățișează pe cele două la schi, a fost încărcată pe Instagram duminică. În fotografie, Paltrow arată foarte fericită, în timp ce fiica sa, în vârstă de 14 ani, are capul pe jumătate acoperit de o pereche de ochelari și o cască.

Citește și: Imagini șocante! Aici și așa se prepară mâncare pentru bolnavii unui spital de oncologie, dar și pentru copiii din grădinițe

Dorința actriței americane de a împărtăși acest moment cu admiratorii săi din rețea nu a fost apreciată de fiica sa. Apple Martin i-a răspuns mamei sale: "Mamă, am mai discutat acest aspect. Nu poți să publici fotografii cu mine decât dacă-mi ceri acordul ".

Gwyneth Paltrow și-a susținut însă decizia, spunându-i adolescentei că nu i se poate vedea fața.

Citește și: Sumă uriașă! Cât ne-a costat vizita premierului Viorica Dăncilă în SUA – S-a aflat

Reacția fetei poate fi justificată de faptul că aceasta își menține contul de Instagram privat, ceea ce înseamnă că, spre deosebire de mama sa, preferă ca fotografiile sale să nu fie văzute de toată lumea.

Cea mai recentă fotografie în care cele două au apărut împreună a fost publicată pe 26 septembrie 2018, cu ocazia unei sărbători americane, Ziua Națională a Fiicei.

Citește și: S-a votat! Dispare ora de vară! Când se aplică, de fapt, măsura

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1999, ea a câștigat un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din pelicula "Shakespeare In Love/Shakespeare îndrăgostit". Paltrow este şi creatoarea site-ului de lifestyle Goop.

Apple este fiica actriței cu Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, de care a divorțat în 2016. Cei doi mai au împreună un copil, Moses, în vârstă de 12 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.