Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haaland își dezvăluie secretele: doarme cu banda adezivă lipită pe gură

Erling Haaland

Erling Haaland, faimosul fotbalist de la Manchester City, se doarme cu gura lipită, sperând să rămână în formă maximă. Înainte de a merge la culcare, fotbalistul norvegian îşi astupă gura cu bandă adezivă, după ce a purtat ochelari cu filtru de lumină albastră timp de trei ore.

Jucătorul de 23 de ani a vorbit despre ritualurile sale nocturne într-un interviu cu youtuberul Logan Paul pentru podcastul său "Impaulsive", conform news.ro

"Cred că somnul este cel mai important lucru din lume. Pentru a dormi bine, lucruri simple, cum ar fi ochelarii care blochează (lumina albastră), oprirea tuturor undelor din cameră, cred că este foarte important", a spus Haaland.

"Ar trebui să încercaţi să vă lipiţi gura cu bandă adezivă. Eu dorm cu ea pusă. Să faci multe lucruri nu este bine, dar să faci câte puţin în fiecare zi, pe o perioadă lungă de timp, chiar dă roade", a asigurat el.

Haaland a dat asigurări că lipirea cu bandă adezivă a gurii îi permite să respire la maximum prin nări şi că "lumina albastră", emisă de ecrane, poate perturba ritmul somnului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.