Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haaland (Manchester City) incert pentru meciul cu Young Boys Berna în Liga Campionilor

Erling Haaland

Atacantul Erling Haaland (Manchester City) este incert pentru partida cu Young Boys Berna de marţi seara, din Liga Campionilor, de pe Etihad Stadium, după ce s-a accidentat la gleznă sâmbătă, în meciul "cetăţenilor" cu Bournemouth (6-1), din Premier League, a comunicat luni clubul englez, scrie DPA.

Haaland a fost înlocuit la pauza meciului cu Bournemouth, iar investigaţiile imagistice au arătat că este vorba despre o răsucire a gleznei, potrivit Agerpres.

"Vom discuta cu staff-ul medical, vom vedea cum se simte Erling, apoi vom decide dacă el va putea sau nu să fie pe teren în meciul cu Young Boys. Acum nu ştiu ce să zic, el spunea că ar fi în regulă, dar medicul va decide", a spus antrenorul Pep Guardiola.

Manchester City este lider în Grupa G din Liga Campionilor, cu 9 puncte, şi a învins-o pe Young Boys în meciul tur, de la Berna, cu 3-1.

Este posibil ca Haaland să fie menajat de Guardiola şi să nu evolueze în partida contra elveţienilor, pentru a fi apt în vederea meciului cu Chelsea, din campionat, de pe 12 noiembrie, de la Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.