Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi, deranjat și de faptul că Becali l-a criticat pe Florin Coman: 'Aşa se distrug jucătorii, cu opinii şi cu păreri'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Supărarea lui Gheorghe Hagi pe Gigi Becali nu a fost numai legată de faptul că finanţatorul FCSB a spus că Viitorul nu e o echipă de titlu. Hagi s-a arătat deranjat şi de faptul că Becali l-a criticat pe Florinel Coman după meciul cu Poli Iaşi, scrie news.ro.

Mai întâi, Becali s-a arătat deranjat de faptul că Florinel Coman a criticat modul în care este făcută echipa la FCSB, că nu există un 11 stabil şi că de multe ori el este scos la pauză. Echipele din Europa merg pe un nucleu de jucători şi de aceea au rezultate, a spus Coman, sâmbătă. Becali l-a criticat dur, duminică, pentru aceste afirmaţii.

"Ăştia nu ajung niciodată fotbalişti. Mentalitatea asta de fotbalist pe care o are el, că, domne, echipele mari au un deja un 11... Dacă Steaua e echipă mare şi fac eu un 11, acum, nu intri tu niciodată. Numai că te forţăm ca să luăm milioane pe tine. Că dacă fac un 11, intră Teixeira acolo, în stânga, în locul tău şi numai intri tu niciodată în locul lui. Numai că la noi nu este numai ce jucăm, ce 11, noi trebuie să facem şi bani. Aşa că dacă este după primul 11 şi e echipă mare Steaua, nu mai joacă el, Florinel, acolo, în viaţa lui. Nu-l atac, doar îi spun că mentalitatea asta nu e mentalitate de fotbalist care o să ajungă fotbalist vreodată. Cu figurile, mă, Mbappeule, că m-a păcălit Gică cu Mbappe, că habar n-aveam cine e Mbappe când a spus Gică de Mbappe... A pierdut toate mingile, a dat doar atunci o pasă. Nu a mai dat un gol de şapte luni. Să vedem ce o să facă Florinel Coman, că o să montăm primul 11. Şi dacă montăm pe primul 11 cu Man în spatele vârfului, el faţă de Tănase şi de Teixeira nu este mai bun. Şi s-ar putea să stea pe bancă muuult şi, hăhăhăhă, mult de tot. Trebuie multe înjurături să tragă până revine. Eu ţin cont de Coman şi vreau să stabilesc primul 11. Este specialist şi ţin cont. Să vedem când mai intră. Dar o să intre. De ce? Pentru că eu nu-mi permit să pierd bani. După joc, el faţă de Tănase şi faţă de Teixeira nu poate. Deci are doi conurenţi. Prinde la anul, când îl vând pe Tănase sau pleacă Teixeira. Peste un an o să fie şi el montat în primul 11", a declarat Becali, la Digi Sport.

Citește și: Gică Hagi a luat foc, după ultimele declarații ale lui Gigi Becali: 'Să-i fie ruşine! A depăşit măsura! Vorbeşte de FCSB şi vezi-ţi de casa ta!'

Supărat iniţial că Becali a spus că Viitorul nu este o echipă care să se bată la titlu, Hagi s-a referit şi la criticile lui Becali adresate fostului jucător al Viitorului.

"Coman şi Tănase sunt cei mai buni de la Steaua sub 24 de ani. Teixeira câte goluri a dat? Cum să-l critici pe Coman care e golgheterul loturilor naţionale, ever? Ever! Are cele mai multe goluri la loturile naţionale de juniori. Aşa se distrug jucătorii, cu opinii şi cu păreri pe care le-a făcut dânsul în seara asta. Nu se poate să ieşi şi să spui tot ce s-a spus despre un jucător! Împreună cu Tase, sunt cei mai buni din turul campioantului de la Steaua. Cei mai buni jucători de la Steaua în turul campionatului. Să ieşi şi să-i denigrezi la televizor. Nu se poate. Înseamnă că ori e alimentat din spate cu ceva negativ, ori dânsul nu a învăţat nimic după zece ani sau după 15 ani, câţi are în fotbal. Nu a învăţat! Dânsul, domnul Gigi Becali. Când un jucător de 19, 20 de ani e vorbit din propria casă, vă daţi seama cum se simte acel copil? Domne, e un copil. Acesta nu e un sprijin. Ce face el la televizor, să vorbescă în halul ăsta de un copil care are doar 19, 20 de ani, să-l pui, chiar dacă el a greşit, să-l vinzi public, şi după aia pune-l să joace. Cum vrei să joace? Ai dat banii pe care i-ai dat pentru că e campionul României, a câştigat campionatul cu Viitorul, a făcut diferenţa cum o face şi la Steaua, dar nu ştii să-l apreciezi. Gândeşte-te bine ce faci, dacă vrei să ai succes! Dacă nu, poţi să mergi în continuare aşa, să-i critici pe toţi la televizor. M-am supărat pentru că s-a luat de echipa noastră. Nu de Coman, că nu mai e la mine în casă. Dar e păcat de un produs valoros pe care îl ai să vorbeşti în halul ăsta. Coman e între cei mai buni jucători în turul campioantului la Steaua. Vorbesc cifrele şi randamentul jucătorului", a spus Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.