Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi, dezamăgit după ce a pierdut cu Petrolul: 'Le-am și arătat jucătorilor... Tu zici, tu auzi!'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia campioană, Farul Constanţa, într-un meci în care ploieştenii au condus cu 2-0 şi au fost egalaţi, relatează News.ro. Gică Hagi, antrenor la Farul, s-a arătat dezamăgit de prestația echipei și i-a certat pe cei mai în vârstă.

„Ăsta e fotbalul, așa se întâmplă când primești goluri ușor. Probabil, trebuie să lucrăm mai mult defensiv, să ne apărăm mai bine. Mă îngrijorează, anul trecut nu primeam multe goluri, acum primim, poate deveni o problemă.

E doar conectarea, atitudinea, determinarea, să ne apărăm mai bine. În atac, mai avem mult de lucrat, dar trebuie să ne apărăm mult mai bine.

Când am luat golul trei, în apărare era Artean, Larie, Boli și un portar de 30 de ani. Ce pot să mai zic, începând de la căpitanul echipei... Să iei goluri, revii de la 2-0, faci 2-2, și să nu ai echilibru, măcar să nu iei gol, dacă nu dai. Ce să fac? Le-am și arătat de pe bancă: ’Dom-le, vorbește, organizează...’. Tu zici, tu auzi... După aia se întâmplă centrare cu trei jucători în careu și luăm gol.

Vom vedea, nu știm (n.red. dacă poate redresa echipa). În fotbal nu știm ce va fi, trebuie să fim pregătiți. Vom încerca să discutăm și să ne punem la punct”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport 1.

Rezumat

În partida de la Ploieşti, Petrolul a deschis scorul, în repriza secundă, minutul 48, prin Jair, golul fiind validat după consultarea sistemului VAR. În minutul 68, Grozav a majorat scorul în favoarea gazdelor, cu un şut de la distanţă. Mateus Criciuma a redus din diferenţă în minutul 72 şi campioana a început o cursă pentru egalare, concretizată în minutul 90. Kiki a primit în careu, a recentrat din voleu, Tudor Băluţă a şutat la poartă, iar Carnat a deviat în plasă pentru 2-2. În minutul 90+3 Petrolul a reuşit să înscrie golul victoriei, după o pătrundere a lui Ţicu, o centrare în careul mic, de unde Irobiso l-a învins pe Buzbuchi. Ploieştenii au reuşit prima victorie a sezonului, au adunat cinci puncte şi sunt pe locul 9 în clasament. Farul a ajuns la a doua înfrângere din primele patru etape şi, cu şase puncte, se află pe locul 5.

PETROLUL: Zima - Papp, Meijers, Ţicu – Doua (L. Dumitriu 88), Hanca (Purtic 79), Seto, Jair, Musi (M. Constantin 85) – Z. Petrovic (Irobiso 79), Grozav (Pedro Justiniano 84). ANTRENOR: Florin Pîrvu

FARUL: Buzbuchi – D. Sîrbu (Dussaut 79), Larie, K. Boli, Kiki - Artean, Nedelcu (T. Băluţă 80), Grameni (Carnat 64) - Vînă, Rivaldinho (L. Andronache 79), Sali (Mateus Criciuma 64). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Grozav 57, Jair 63, Ţicu 75

Arbitri: George Găman - Ciprian Danşa, Stelian Slabu - Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu - Bogdan Gheorghe

Observator: Liviu Ciubotariu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.