Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi (Farul) - Vrem să ne deblocăm, trebuie să încercăm să câştigăm cu FC Voluntari

news.ro
gheorghe hagi

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca formaţia lui să se deblocheze după seria de partide fără victorie şi să câştige, sâmbătă, cu FC Voluntari, potrivit Agerpres.

"Întâlnim un adversar foarte experimentat. Toate meciurile cu FC Voluntari au fost foarte dificile, s-au marcat de obicei puţine goluri. Sunt meciuri echilibrate, dar noi ne dorim victoria pentru că venim după mai multe meciuri în care nu am câştigat. Vrem să ne deblocăm, trebuie să încercăm să câştigăm cu Voluntari. Ştim că nu va fi uşor cu un adversar pragmatic care e organizat foarte bine. Venim după patru egaluri acasă, ceea ce noi nu am mai făcut niciodată. Dar se întâmplă, în fotbal sunt multe necunoscute. De aceea trebuie să reacţionăm şi să încercăm să câştigăm acest meci", a afirmat tehnicianul.

"Încercăm să câştigăm cele trei puncte pentru că e important în lupta noastră de a rămâne acolo sus. Campionatul e foarte echilibrat, distanţa de puncte este mică între echipe şi suntem conştienţi de toate lucrurile astea. Fiecare meci e decisiv, fiecare meci e important... sunt partide de campionat şi e greu, dar trebuie să fii conectat mereu", a adăugat Hagi.

Pentru partida de sâmbătă, Hagi nu se va putea baza pe patru din jucătorii săi, Alibec, Nedelcu, Băluţă şi Narek.

"Au venit jucătorii de la lot, avem o zi să-i conectăm la meci. Sunt fericiţi că totul a mers bine, atât cei mici, cât şi cei de la naţionala mare. Alibec a venit, dar nu va fi cu noi la acest meci pentru că e suspendat. La fel vor lipsi Nedelcu, Băluţă şi Narek, dar mergem cu ceilalţi. Sincer, nouă pauzele astea nu ne pică bine, pentru că sunt mulţi jucători care pleacă, dar ne adaptăm", a spus el.

Gheorghe Hagi i-a felicitat pe toţi jucătorii echipei naţionale a României după calificarea la EURO 2024, dar a subliniat că fotbaliştii formaţiei sale reveniţi de la loturi trebuie să se concentreze pe ce au de făcut la club.

"I-am felicitat pe toţi cei de la naţională, aşteptam de mult această calificare, toţi românii. Băieţii şi toţi cei de acolo au lucrat foarte bine. Îi felicit încă o dată pentru calificare, dar acum trebuie să ne gândim la club, pentru că avem şi noi problemele noastre", a precizat Hagi.

Echipa de fotbal Farul Constanţa întâlneşte, sâmbătă, de la ora 17:30, pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, formaţia FC Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.