Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi, furios după egalul cu Hermannstadt: 'Prima repriză, catastrofală. Asta nu e echipa mea'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri seară, după remiza înregistrată de FC Viitorul în meciul cu Hermannstadt, scor 1-1, că este foarte supărat pe jucătorii săi, el menţionând că prima repriză a fost catastrofală, anunță news.ro.

Citește și: Petre Daea, plecare triumfală: aplauze la scenă deschisă din partea angajaților din Ministerul Agriculturii/VIDEO

”Meci slab. Un meci slab şi atât. Am jucat slab din păcate, de la un meci la altul, de-aia am stat cu ei în şedinţă acum. Sunt foarte supărat pe ei, din toate punctele de vedere. Din păcate, sunt supărat în special pe prima repriză, ce am văzut pentru mine a fost o repriză catastrofă. Le-am şi zis că nu se poate aşa ceva. Asta nu e echipa mea, nu poţi să ai asemenea atitudine, atât de lenţi, atât de previzibili, e greu să înţeleg, dar asta e”, a spus Hagi, potrivit telekomsport.ro.

Citește și: Sorina Matei a EXPLODAT pe tema deficitelor anunțate de Guvernul Orban: 'Faptele dărâmă orice politician mincinos'

Formaţia FC Viitorul a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I, marcat de ratarea a două penaltiuri. Au înscris Debeljuh ‘45+1 pentru gazde şi Achim ’14 (penalti) pentru oaspeţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.