Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi îl critică dur pe Dulca pentru rezultatele naționalei U21

hagi

Naționala U21 mai are șanse minime să se califice la campionatul european din 2017, lucru care l-a deranjat pe Gică Hagi. Antrenorul de la Viitorul l-a criticat dur pe selecționerul Cristi Dulca, pe care îl consideră principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale tricolorilor mici.

"Dulca nu-şi respectă jucătorii şi a ratat obiectivul cu cea mai bună generaţie pe mână", a tunat Hagi.

"Pierdem cu bulgarii 3-0 acasă, pierdem cu Danemarca. Lăsaţi-mă în pace, dacă şi Danemarca ne dă 6... Haide, lăsaţi-mă, chiar aşa? Eu stau şi mă minunez. Apoi dăm în jucători. Trebuie să avem puterea şi responsabilitatea să-ţi asumi rezultatul tu ca antrenor. Dulca e prietenul meu, dar o zic public, a avut cea mai bună generaţie din România", a mai spus Hagi.

Citește și: Cosmin Moți face echipa la Ludogoreț: Ce îl întreabă antrenorul

Hagi i-ar fi văzut la naţională pe foştii săi elevi de la Viitorul, Bălaşa, Mitriţă şi Manea. Primii doi joacă în Italia, iar Manea face parte din lotul lui Mouscron, echipă din prima ligă belgiană.

"Îmi pare rău şi e inexplicabil cum Bălaşa nu e chemat la loturi. E incredibil, cel mai bun fundaş al României de departe nu e chemat la lot, jucând în divizia B toate meciurile. Joacă în străinătate şi nu e chemat. De ce nu e convocat Mitriţă? Joacă în divizia A în Italia. Alţii nu joacă şi echipa de tineret pierde. Pe Manea de ce nu-l convoci? Când nu avea un antrenament, l-ai luat de pe plajă, ţi-a jucat şi fundaş stânga şi după aia nu-l mai convoci.

Dacă tu nu oferi respect, nu ai cum să ceri respect de la jucători. Nu ai cum, pentru că nu l-ai respectat", a declarat Hagi, conform digisport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.