Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Moți face echipa la Ludogoreț: Ce îl întreabă antrenorul

www.goal.com

Cosmin Moți e un adevărat lider la Ludogoreț. Fostul dinamovist are, mai nou, privilegiul de a-și alege colegii din defensivă. Ideea i-a aparținut chiar antrenorului care se află într-o dilemă în privința alegerii colegului din apărare al lui Moți.

"Românul e și antrenor secund la Ludogoreț", a comentat presa sofiotă, după ce principalul Dermengiev i-a cerut stoperului "tricolor" să-și aleagă partenerul din centrul defensivei la meciul de azi cu Basel.

Citește și: Reîncepe mirajul Ligii Campionilor: Care sunt meciurile de săptămâna aceasta

Acesta este cel de-al șaptelea meci al lui Cosmin Moți în grupele Ligii. În 2014, a fost titular indiscutabil, fiind inclus de șase ori în formula de start la Ludogoreț, care a obținut 4 puncte la prima participare în Champions, într-o serie dificilă, cu Real, Liverpool și aceeași Basel. A fost înlocuit o singură dată, chiar la Basel, din cauza unei accidentări. A ieșit în minutul 21, la 0-0, și echipa s-a prăbușit, pierzând clar: 0-4. În tur, cu el integralist, verzii câștigaseră la Sofia cu 1-0.

Azi, Moți va fi sigur pe gazon din primul minut. Întrebarea e cine va fi partenerul "tricolorului" în mijlocul defensivei? Antrenorul Dermengiev are două variante, niciuna ideală. Ucraineanul Plastun și argentinianul Palomino, ambii transferați în această vară. Unul e stoper-dreapta, altul stânga.

Soluția lui Dermengiev: l-a întrebat pe Moți cu cine preferă să joace. "Românul e fundaș central, a fost și portar contra Stelei, în 2014, iar acum e și antrenor secund la Ludogoreț", a comentat cotidianul 7 Dni Sport (7 Zile de Sport). Care susține că, aproape sigur, Cosmin îl alege pe Palomino. Tocmai pentru a nu-și schimba nici el poziția preferată, anunță gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.