Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi înaintea meciului cu FCSB: E un meci acasă, venim după o victorie frumoasă în deplasare, unde am făcut un meci foarte bun

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat, miercuri, că şi-ar dori ca în partida restantă cu FCSB, din cadrul etapei a 13-a a Ligii I, echipa sa să repete jocul bun pe care l-a avut la Botoşani, unde a câştigat cu 2-0, conform agerpres.

"E un meci acasă, venim după o victorie frumoasă în deplasare, unde am făcut un meci foarte bun. Avem un adversar plin de talent, cu jucători foarte buni, o echipă bine organizată care a produs rezultate foarte bune în ultima perioadă. Suntem încrezători, sperăm să repetăm meciul de la Botoşani unde echipa s-a exprimat foarte bine. Am fost un meci complet, atât ofensiv cât şi defensiv. Sperăm să repetăm prestaţia de la Botoşani. Păcat că nu avem spectatori, era mai bine dacă aveam şi publicul cu noi, poate era mai uşor", a declarat Hagi, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul formaţiei constănţene a precizat că fiecare jucător îşi doreşte să evolueze în astfel de partide, atractive pentru fotbalişti.

"Jucătorii se motivează în astfel de meciuri. Fiecare îşi doreşte să joace, să fie pe teren pentru că sunt meciuri frumoase", a mai spus Hagi, care a precizat că se confruntă cu o serie de jucători accidentaţi, dar are un lot valoros şi că aceştia pot fi înlocuiţi.

Partida restantă Farul Constanţa - FCSB, din cadrul etapei a 13-a a Ligii I, amânată din cauza numărului mare de cazuri de Covid-19 de la echipa bucureşteană, se va disputa joi, de la ora 20:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.