Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi: Ne bucurăm că sunt două echipe în grupele Conference League

uefa.com
conference league

Antrenorul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că se bucură că două echipe româneşti, CFR Cluj şi FCSB, au ajuns în grupele Conference League, precizând că şi Universitatea Craiova merita să se califice.

Hagi a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, despre calificările FCSB şi CFR Cluj în grupele Conference League

“E păcat de Craiova. Meritau şi ei, s-au prezentat foarte bine, chiar dacă în fotbal există mici detalii şi în tur şi retur, dar practic la capăt când s-a terminat, a făcut faţă. Ne bucurăm că sunt două echipe care sunt în grupe, e un semnal bun. Foarte bine. Felicitări! Felicitările mele şi Craiovei, pentru că Craiova merita să intre”, a afirmat antrenorul Farului.

Întrebat dacă merită Dică felicitări pentru acesată calificare, Hagi a răspuns: “Merită toţi antrenorii care au fost, inclusiv Dică, merită. Am vorbit cu antrenorii care s-au calificat, le-am urat felicitările mele şi tot cred ce trebuia. La amândoi”.

FCSB şi CFR Cluj s-au calificat, joi seara, în grupele Conference League, în timp ce Universitatea Craiova a fost eliminată la loviturile de departajare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.