Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi, profeție pentru Real Madrid: 'Dacă îl aduc și pe Neymar, vor câștiga din nou Liga Campionilor'

Digi FM
hagi gheorghe gica

Gică Hagi o vede din nou "Regina Europei" pe Real Madrid. Totul stă într-un ultim transfer pe care trebuie să îl facă în aceată vară gruparea "galactică", potrivit Mediafax.

Patronul și antrenorul echipei FC Viitorul a oferit un interviu spaniolilor de la Super Deportivo Radio, în care a vorbit despre echipa la care a evoluat în perioada 1990-1992.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine era invitatul lui Gheorghe Dincă la petrecerile cu lăutari din curtea sa

"Pot câștiga lejer, fără dubii. Dacă îl vor aduce pe Neymar după transferul lui Hazard, vor câștiga din nou Liga Campionilor. Zidane va trebui să le găsească locul în echipă, dar ăsta e cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui antrenor.

Sunt momente mai bune și altele mai slabe, dar valoarea jucătorului rămâne aceeași. E un jucător care poate face performanță la orice echipă din lume", le-a spus Hagi jurnaliștilor iberici.

Neymar este însă tot mai aproape de Barcelona. Potrivit presei din Spania, Juan de Dios Crespo, avocatul care i-a plătit clauza de rezilere brazilianului în urmă cu doi ani, a ajus la birourile clubului catalan pentru o discuţie. Această întâlnire poate fi interpretată în modul că mult mediatizata revenire a lui Neymar pe Camp Nou e aproape.

Citește și: Noi declarații făcute de Alexandru Cumpănașu! ‘Este o echipă care va ajuta anchetatorii și ancheta’

Neymar îşi doreşte cu tot dinadinsul să revină la Barcelona şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca acest lucru să se întâmple. Brazilianul a întârziat la reunirea lotului lui PSG şi, deşi a luat parte la pregătiri, Neymar nu a jucat nici în Supercupa Franţei, nici în prima etapă din Ligue 1. Leonardo, preşedintele clubului, a anunţat, duminică, 11 august, că brazilianul nu e în lot şi că negocierile pentru transferul jucătorului sunt foarte avansate, dar fără a menţiona cu ce club.

Întâlnirea dintre Juan de Dios Crespo şi reprezentanţii Barcelonei vine la o zi după ce, din magazinul oficial al lui PSG, au dispărut toate tricourile cu Neymar, iar brazilianul a fost "şters" şi de posterele din magazin. Neymar a plecat de la Barcelona în vara lui 2017, în schimbul a 222 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a brazilianului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.