Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi vrea să dea lovitura: Afacere de milioane de euro

hagi

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi, în prezent proprietar și antrenor al echipei Viitorul Constanța, vrea să facă o mișcare de efect în domeniul afacerilor. Cu echipa de fotbal pe primul loc al Ligii I, Hagi vrea să-și vândă hotelul din Mamaia și să bage fanii în sport, potrivit profit.ro.

Vezi și: Ședință NEAȘTEPTATĂ la Guvern: Miniștrii, chemați de urgență la Palatul Victoria

Gheorghe Hagi încearcă să vândă cu 9 milioane de euro hotelul Iaki din Mamaia, după ce în ultimii trei ani a cochetat cu ideea renunțării la business-ul în turism și chiar a avut câteva discuții cu mai mulți investitori, mai întâi pentru 12, apoi pentru 10 milioane de euro, potrivit mai multor surse din turism citate de profit.ro.

Deși în 2015 a derulat afaceri de 3 milioane de euro pe an și un profit net mai mare de 500.000 de euro, hotelierilor cu care a discutat li s-a părut ușor exagerat prețul de 12 milioane de euro, cerut inițial. Fostul fotbalist și-a redus pretențiile la 10 milioane de euro, moment în care, spun sursele citate, a intrat în negocieri cu un grup de investitori chinezi interesați să preia hotelul.

Unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Mamaia, Iaki este clasificat la patru stele și are 125 de camere, restaurant, mai multe săli de conferință, spa și piscină. Cu banii obținuți dintr-o eventuală vânzare a hotelului, Hagi ar putea forța intrarea în grupele Ligii Campionilor sau ale Europa League. O altă țintă este expansiunea academiei de fotbal/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.