Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hai în Superbet Club, un club pe măsura jocului tău

Superbet
Sperbet Club

Intră în cea mai apropiată agenție, cere cardul Superbet Club (îl primești gratuit) și activează-ți contul pe club.superbet.ro.

Acum, în plină perioadă de transferuri în fotbal, Superbet Club transferă jucători noi. Iar ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea i-au cooptat în echipă pe influencerii din Super Social Eric de Oliveira, Ionel Dănciulescu și Robert Niță, cu toții campioni, marcatori și jucători legendari.

Ei sunt noile transferuri în Superbet Club și alături de ei, te poți bucura și tu de beneficiile cardului care certifică faptul că ești membru al clubului pasionaților de pariuri sportive.

Activează și folosește cardul Superbet Club și vei avea posibilitatea să te bucuri de beneficii exclusive, care sunt răsplata pentru ce joci în agenție la terminal și casierie și care țin cont și de ce joci online!

Ai toate detaliile aici

Primă la semnătură

Beneficiile încep cu această "primă de instalare". Tot ce trebuie să faci este să îți activezi gratuit cardul Superbet Club și să scanezi pe club.superbet.ro bilete active a căror miză cumulată să fie de minimum 25 lei.

Cashback instantaneu

Apoi, vei primi cashback pentru absolut fiecare bilet plasat la la terminalele din agenții și la casierie. Acest cashback ți se acordă pe loc în contul tău de pe club.superbet.ro. Mai exact, primești înapoi 5% din miza biletelor plasate la terminale și primești înapoi 1% din miza biletelor plasate la casierie. Sumele se adună cu cele existente în contul tău pe club.superbet.ro și le poți folosi oricând dorești! Cu banii aceștia emiți vouchere pe care le folosești să plasezi noi bilete!

Intrări la tombole

Fiecare leu jucat pe biletele scanate pe club.superbet.ro înseamnă și o intrare la extragerea cu premii Super! Deci fiecare bilet înseamnă, în afara câștigului potențial, și sursă de cashback și intrări la extragerea cu premii! Practic, poți face un Hattrick al bucuriei: câștigi biletul, încasezi inclusiv cashback și poți câștiga și un super premiu!

În curând vom lansa noua campanie cu premii Superbet Club!

Beneficiu suplimentar

Dacă joci și online, activează-ți cardul folosind credențialele (numele de jucător pe Superbet. ro și parola de logare în cont) și beneficiază de intrări la toate extragerile cu premii Superbet club pentru fiecare leu din miza biletelor plasate online, precum și de oferte personalizate.

Vino în Superbet Club. Un club pe măsura jocului tău/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.