Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haine şi parfumuri contrafăcute în valoare de peste 87.000 de lei, descoperite de poliţiştii de frontieră

Mediafax.ro
parfumuri,
"În data de 20.10.2022, la diferite intervale de timp, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în ţară, două mijloace de transport. Cu această ocazie, colegii noştri au descoperit, în portbagaj şi pe bancheta din spate ale primului mijloc de transport şi în compartimentul marfă al celui de-al doilea mijloc de transport, 205 articole vestimentare şi 227 parfumuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute", precizează Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că bunurile descoperite aparţin unor cetăţeni turci, în vârstă de 25 de ani şi de 62 de ani, care nu deţineau documente de provenienţă pentru produsele respective.

"Bunurile, în valoare estimată de 87.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", mai anunţă Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Persoanele care au încercat să treacă frontiera cu bunurile contrafăcute sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.