Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep, după ce a fost desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine

Simona Halep bucurie victorie

ucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

"Vă mulțumesc din inimă pentru că m-ați votat și m-ați sprijinit anul acesta. Acest trofeu înseamnă foarte mult pentru mine", a transmis liderul mondial, pe Facebook.

Simona Halep a câştigat pentru al doilea an consecutiv "Premiul de favorită a fanilor" în circuitul WTA, în urma unui vot realizat pe site-ul Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis. Site-ul WTA a notat că "Simona a reuşit cea mai mare surpriză a lui 2017, detronând-o pe Agnieszka Radwanska după şase ani din topul preferinţelor fanilor".

Halep a fost singura româncă nominalizată de WTA la titlul de "Favorită a Fanilor". Lista de propuneri nu a respectat întru totul clasamentul mondial. Astfel, Simona s-a luptat nu doar cu Wozniacki, Kerber sau Osaka, toate câştigătoare de turnee de Mare Şlem în 2018, dar şi cu surorile Williams, Maria Şarapova, Agnieszka Radwanska (recent retrasă din tenis) sau Eugenie Bouchard.

Chiar dacă Mihaela Buzărnescu a încheiat anul pe poziţia 24 WTA, bucureşteanca nu a fost nominalizată la categoria "Favorita Fanilor", deşi povestea ascensiunii sale a făcut înconjurul lumii.

Simona Halep şi Darren Cahill au întrerupt colaborarea după trei ani. Sub comanda australianului, sportiva din Constanţa a reuşit să câştige primul Grand Slam din carieră şi să ajungă numărul 1 WTA, iar acum românca a anunţat că nu va avea antrenor la primele turnee din 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.