Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep intră în istorie - Victoria Simonei în finala Wimbledon 2019, una de record mondial

Wimbledon
Simona Halep

Victoria Simonei Halep în finala Wimbledon 2019 este una de record mondial. Ziua de 13 iulie 2019 i-a purtat noroc constănţencei, care a reuşit exact 13 lovituri câştigătoare potrivit statisticilor oficiale, scrie Mediafax.

Răzvan Cuc, cu sabia deasupra capului! Viorica Dăncilă a trecut la amenințări: 'Dacă nu îndeplineşte obiectivul la termen, atunci are o problemă'

Colosul IBM, lider în analiza statistică a meciurilor de tenis şi partener tradiţional al marilor evenimente sportive la nivel global, anunţă că Simona Halep a stabilit un record absolut cu cele doar 3 greşeli neforţate comise în 56 de minute de joc cu Serena Williams (6-2, 6-2, cu câte două break-uri pe set şi o unică şansă de break oferită americancei, dar anulată cu promptitudine). De când a început analiza detaliată a partidelor, nu a existat o evoluţie mai aproape de perfecţiune într-o finală feminină. Precedentul record îi aparţinea, culmea, unei învinse: în 2014, Eugenie Bouchard greşea neforţat doar de patru ori în partida cu Petra Kvitova, însă sportiva din Cehia se impunea cu 6-3, 6-0.

Recordul la masculin este şi el surprinzător: în 1984, la Wimbledon, John McEnroe comitea doar 4 greşeli neforţate în finala contra lui Jimmy Connors, scor 6-1, 6-1, 6-4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.