Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep, Kerber, Stosur şi Murray îşi caută antrenori pentru noul sezon din 2019

antena3.ro
tenis

Simona Halep, Angelique Kerber, Sam Stosur şi Andy Murray îşi caută antrenori pentru sezonul 2019, informează Mediafax.

Numărul unu mondial din tenisul mondial este cel mai nou nume adăugat pe lista aşilor din tenis care caută colaborarea ideală pentru 2019. Halep, avându-i în spate pe Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici pentru a găsi soluţia potrivită pentru înlocuirea tehnicianului care a dus-o pe româncă în trei finale de Mare Şlem, dintre care una câştigată, se află într-o situaţie similară cu reprezentanta Germaniei, "Angie" Kerber, ambele venind după sezoane de excepţie.

Chiar dacă ruptura din Kerber şi Wim Fissette a devenit oficială înainte de startul Turneului Campioanelor, cea poreclită de fani "Iron Lady" păstrează tăcerea pe reţelele de socializare nu doar în ceea ce priveşte succesorul belgianului, având o singură postare în ultimele două săptămâni.

La polul opus, Sam Stosur (69 WTA) recunoaşte că, în 2018, cu Josh Eagle, şi-a pierdut eficienţa serviciului şi a forehandului, având nevoie de un plus pentru viitor, dacă doreşte să se apropie măcar de fazele finale ale Grand Slam-urilor, după ce a câştigat în 2005 şi 2006, la US Open şi Roland Garros. Andy Murray, aflat pe poziţia 263 ATP după ceea ce a fost o revenire greoaie ca urmare a operaţiei de la şold, cu doar şapte victorii repurtate în sezon, l-a pus pe liber pe Jamie Delgado după un turneu ratat la Mastersul de la Paris. Surse anunţă că scoţianul ar fi interesat de o colaborare cu Tomas Hogstedt, un antrenor aflat în trecut în programul Adidas, care a lucrat, de altfel, şi cu Simona Halep şi care, în lipsa unui angajament, ar putea fi o soluţie pentru oricare dintre cei doi.

Tomas Hogstedt a marcat carierele Mariei Şarapova, lui Na Li şi Caroline Wozniacki, apoi a lucrat cu Eugenie Bouchard şi, între 25 noiembrie 2014 şi 11 februarie 2015, i-a fost antrenor Simonei Halep.

Andrei Pavel este cea mai convenabilă variantă pentru Halep. România ar putea asista însă la o luptă între rachetele sale numărul unu la simplu feminin şi masculin, întrucât Simona ar trebui să se dueleze cu Marius Copil pentru inima "Cneazului", totul după ce arădeanul a dat lovitura cu Pavel în lojă, la Basel, iar cei doi şi-au fixat ca obiectiv pentru 2019 pătrunderea în Top 30.

Două nume s-au remarcat în circuitul WTA în ultimul timp: Anabel Medina Garrigues, omul-minune din spatele Jelenei Ostapenko, retrasă acum oficial dintre jucătoarele active şi rămasă cu rolul de căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a Spaniei, sau Conchita Martinez, care este ţinută în joc de glezne de Karolina Pliskova. Cehoaica a testat această colaborare pe final de an 2018, în special la US Open, a confirmat că ar vrea să se pegătească în inter-sezon şi în circuitul australian alături de Martinez, luând în calcul posibilitatea de a merge în Spania, păstrând-o totuşi, ca o a doua sabie în aceeaşi teacă, pe Rennae Stubbs, o voce din ce în ce mai prietenoasă în ultimul timp cu Simona Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.