Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep, mărturii înainte de Turneul Campioanelor: 'S-a schimbat ceva în mine după ce am devenit lider mondial...'

www.digisport.ro
Simona Halep

Pentru prima dată în carieră, Simona Halep intră în Turneul Campioanelor ca lider mondial. Sportiva din Constanţa a urcat pe prima treaptă a podiumului WTA după ce a învins-o pe Ostapoenko în semifinale la Beijing. Într-un interviu publicat de WTA şi citat de MEDIAFAX, Halep spune că acela a fost cel mai bun moment al carierei sale.

Citeşte şi: Se cere DEMISIA lui Hellvig după acuzaţiile BOMBĂ la adresa SRI. Reacţia OFICIALĂ a serviciului

"Este un sentiment minunat, desigur. Sunt foarte încântată să fiu aici şi să fiu numărul 1 în lume. Pot să spun că s-a schimbat ceva în interiorul meu. Sunt foarte fericită pentru ce am făcut. Dar în afară e totul normal. Nimic nu s-a schimbat. Trebuie doar să muncesc mult să păstrez asta. Dar sunt aici să mă bucur de moment şi vom vedea ce se va întâmpla. (...) Visul a devenit realitate. Au fost cele mai frumoase momente pe care le-am avut în cariera mea din tenis. A fost frumos. Am trăit momentul. Nu pot descrie în cuvinte ceea ce am simţit, dar este un sentiment minunat. Sunt fericită acum când intru pe teren.", a mărturisit Simona Halep.

Simona a vorbit şi despre cum a sărbătorit momentul istoric, când a sosit înapoi în România.

"Ei bine, ziua în care am câştigat cu Ostapenhko a fost de departe ce mai bună zi a mea, a fost un sentiment minunat. Dar când am mers acasă, m-am întâlnit cu toţi prietenii, cu familia şi apropiaţii şi asta a fost. Am luat masa cu ei, am petrecut un pic. Dar nu am făcut o petrecere mare. Aştept să termin aici, să merg în vacanţă şi apoi voi face o mare petrecere.", a mai spus tenismena.

Constănţeanca susţine că deşi este optimistă în privinţa şanselor ei, nu se gândeşte la prima poziţie în topul WTA pentru a se dedica întru totul meciurilor ce vor urma.

"Cred că pentru toată lumea este important să termine anul pe primul loc, dar nu va fi uşor. Aici (n.r. la Turneul Campioanelor) toată lumea joacă cel mai bun tenis şi fiecare meci este ca o finală, aşa cum am spus de multe ori. Dar nu mă gândesc la asta. Joc mai bine când nu mă gândesc la prima poziţie în clasamentul mondial, am acumulată multă experienţă în acest an. Trebuie doar să merg pe teren şi să dau tot ce e mai bun, să încerc să mă concentrez pe ce trebuie să joc în fiecare meci. Şi vom vedea la final cine va fi lider mondial.", conchide Simona.

Halep va debuta la Singapore împotriva Carolinei Garcia, în meciul programat luni. Simona a fost repartizată în grupa roşie din care mai fac parte Wozniacki şi Svitolina.

Citeşte şi: Orban îndeamnă liberalii să dea ATACUL la electoratul PSD. Pensionarii și bugetarii, în vizorul PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.