Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Halftime', un documentar despre Jennifer Lopez, va deschide Festivalul de Film de la Tribeca

instagram @jlo
Jennifer Lopez

"Halftime", un documentar despre viaţa şi cariera vedetei pop Jennifer Lopez, va deschide Festivalul Internaţional de Film de la Tribeca pe 8 iunie, au informat miercuri organizatorii citaţi de EFE.

Documentarul, realizat de Amanda Micheli şi produs de Netflix, va avea premiera mondială în legendara sală United Palace din cartierul Washington Heights, foarte aproape de Bronx unde s-a născut vedeta "latino", notează organizatorii într-un comunicat.

"Halftime" prezintă viaţa artistei de origine portoricană, alintată JLO, pornind de la reprezentaţia sa din pauza competiţiei SuperBowl din 2020 şi include reflecţii asupra succeselor şi evoluţia carierei sale, potrivit Agerpres.

"Acesta este doar începutul", a scris actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 52 de ani pe contul său de Twitter, după ce şi-a avertizat fanii că are "o poveste specială şi foarte personală de împărtăşit".

Una dintre fondatoarele Festivalului Tribeca, Jane Rosenthal, a precizat că filmul reprezintă "o explorare a culturii şi a moştenirii latine" ale lui Lopez, despre care aminteşte că este totodată o "activistă".

La rândul său, Netflix notează într-un comunicat că artista "preia controlul asupra camerelor şi le foloseşte pentru a-şi împărtăşi povestea", de la primii paşi pe marele ecran şi până la succesul său în lumea muzicii.

Este vorba de un nou documentar care prezintă viaţa unei vedete a muzicii după cele deja difuzate de Netflix despre Beyoncé ("Homecoming") sau Taylor Swift ("Miss Americana").

"Asemeni celorlalte documentare despre dive din ultimii ani, acesta este mai mult decât un simplu jurnal de concert: este o incursiune în momentele cele mai intime şi mai aprig protejate ale lui Lopez", asigură Netflix.

După desfăşurarea covorului roşu pentru a prezenta "Halftime" la Tribeca, documentarul va fi disponibil pe platforma de 'streaming' din 14 iunie.

Tribeca Film Festival va avea loc între 8 şi 19 iunie la New York, în cadrul căruia vor fi prezentate numeroase filmele din viitorul sezon, cu prezenţa multora dintre protagonişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.