Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haltere: Andreea Cotruţa, clasată pe locul 4 la Mondialele din Columbia

www.romaniatv.net
haltere

Sportiva română Andreea Cotruţa s-a clasat pe locul 4 la total în cadrul categoriei 55 kg, miercuri, la Campionatele Mondiale de haltere de la Bogota (Columbia), cu 194 kg, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Haltere, potrivit Agerpres.

Medalia de aur a fost câştigată de filipineza Hidilyn Diaz, cu 207 kg, argintul a revenit unei reprezentante a ţării gazdă, Rosalba Estela Morales del Aguila, cu 199 kg, podiumul fiind completat de mexicanca Ana Gabriela Lopez Ferrer, cu 198 kg.

La stilul smuls, Cotruţa a ocupat tot locul 4, cu 87 kg, fiind devansată de Diaz (93 kg), Lopez (90 kg) şi Morales (89 kg). Andreea Cotruţa s-a clasat doar pe şase la aruncat, cu 107 kg. Diaz a fost prima şi la acest stil, cu 114 kg, Morales a terminat pe locul secund, cu 110 kg, iar a treia a fost Shoely Mabel Mego Contreras (Peru), cu 109 kg.

România rămâne cu medalia de argint câştigată de Mihaela-Valentina Cambei la stilul smuls, în cadrul categoriei olimpice 49 kg.

La Mondialele de la Bogota participă 537 de sportivi din 93 de ţări, 270 la feminin şi 267 la masculin, aceasta fiind prima competiţie de calificare la Jocurile Olimpice Paris 2024. România este reprezentată de şase sportivi, patru la feminin şi doi la masculin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.