Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT! Ce pregătește Primăria Sectorului 5, după ce un bloc fără acte a ars

incendiu bloc sector 5

Primăria Sectorului 5 pregătește o mare paradă a elevilor în cadrul  evenimentului "Zilele sectorului 5", costul evenimentului fiind de circa 3.300.000 de lei, fără TVA, a dezvăluit deputatul PNL Ovidiu Raețchi, pe pagina sa de Facebook. La ora actuală, primăria Sectorului 5 este implicată într-un scandal imens după ce un bloc fără acte a ars la acest sfârșit de săptămână.

Liviu Dragnea vorbește pentru urechile celor din PSD: trei mesaje cheie pentru partid

“In sectorul 5 tocmai a ars un bloc care nu exista din punct de vedere legal.

In sectorul 5 a ars o scoala - Scoala 124 din Rahova - care nu avea autorizatie de securitate la incendiu.

In sectorul 5 s-a prabusit tavanul unei scoli - Scoala 141 - si doar programul "Scoala altfel", care presupune activitati in afara salilor de curs, ne-a ferit de o tragedie.

Conform unei evidente din septembrie 2017, nicio scoala din sectorul 5 nu avea aviz ISU la acel moment.

Sectorul 5 este plin de astfel de improvizatii si gauri negre administrative si legale si, in mod normal, stabilirea clara a listei cu cladiri in pericol - mai ales cele cu caracter scolar - si rezolvarea urgenta a problemelor ar trebui sa reprezinte o prioritate.

Citește și: Victor Ponta îl DISTRUGE pe Dragnea: mai scoate o POZĂ din arhiva negocierilor cu statul paralel

Dar PSD vede altfel lucrurile. PSD pregateste o Mare Parada a Elevilor din Sectorul 5 ("Parada Scolilor") "la care sa participe toate unitatile de invatamant din sector". Vorbim despre "o mobilizare de proportii", care face parte din evenimentul "Zilele sectorului 5", marcand 50 de ani de la penultima impartire administrativa comunista a Capitalei, din 1968.

Evenimentul ar urma sa coste circa 3.300.000 lei, fara TVA. Se urmareste asigurarea serviciilor unor formatii precum: Taraful din Clejani, Tarajul Haidouks, Taraful Cleante, Nelu Ploiesteanu. Se va imparti mancare ("zona gastronomica pentru promovarea bucatariei traditionale romanesti"). Se vor imparti 30.000 de fotografii cu magnet.

Apelul meu pentru cei din PSD Bucuresti, PSD sector 5 si Gabriela Firea, in calitatea sa de presedinte PSD Bucuresti, este dublu:

1. Nu implicati elevii, profesorii, scolile in actiuni cu caracter politic-administativ indoielnic. Experientele din campania Balena Albastra si din festivalul Simfoniei Lalelelor ar trebui sa fie suficiente si relevante! Copiii au nevoie de manuale corecte, de scoli sigure, de dulapuri de depozitare pentru a nu cara ghiozdane prea grele - nu de o Mare Parada in cinstea unei decizii PCR din 1968.

2. Dati toti banii disponibili in materie de educatie, cultura, infrastructura pentru asigurarea scolilor impotriva incendiilor, cutremurelor, viciilor de constructive”, a scris Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.