Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl DISTRUGE pe Dragnea: mai scoate o POZĂ din arhiva negocierilor cu statul paralel

Președintele Pro România, Victor Ponta, mai scoate o poză ”de la sertar” cu Liviu Dragnea, George Maior și Laura Codruța Kovesi. El arată că Liviu Dragnea nu luptă cu statul paralel ci doar să-și ascundă banii de la Teldrum și Farmavet.

Liviu Dragnea, ACUZAȚII grave legate de 10 august: Protestele au fost FINANȚATE din extern. Săptămâna viitoare vor ieși dovezi

”Da stimati romani - Liviu Dragnea lupta cu Maior, cu Kovesi , cu Statul Paralel , cu Soros - bla bla! Minciuni ridicole pentru cei care inca mai vor sa se lase prostiti!

Ah - da / si Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie trafitionala , nu e asa?

Adevarul este ca Liviu Dragnea lupta doar ca sa isi ascunda banii de la Teldrum si Farmavet , sa scape de raspundere penala si sa isi promveze propriul interes !!!

Romania, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propasirea lui si a familiei sale!

Gabriela Firea vorbește despre 'jocuri de culise' ale lui Liviu Dragnea: Vrea să mă mazilească, dar cu mâna altora. Am simțit o ușoară amenințare

Sper sa il intrebe Razvan Dumitrescu in direct in emisiune / daca nu are timp Ii rog pe curajosii din CEX ul PSD si pe cei care isi rup camasa de pe ei la televizor pt “Dl Presedinte Dragnea” sa il intrebe cat de tare lupta el cu George Maior in anii trecuti!

Trebuie sa terminam definitiv cu aceasta minciuna si ipocrizie care isi bate joc de bunul nostru simt dar si de viitorul nostru!”, scrie Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.