Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT! Cine l-a vrut MORT pe Berbeceanu: 'Asta i-am dorit, pantofi de lac și vată în nas'

Traian Berbeceanu

Cei trei procurori şi poliţişti condamnaţi că i-ar fi fabricat un dosar penal comisarului Traian Berbeceanu, doar pentru că acesta a avut curajul să-i acuze de corupţie, trebuie să-şi execute condamnarea în penitenciar. Aşa susţin magistraţii Curţii Supreme în motivarea sentinţei pronunţată în  cea mai controversată conspiraţie din sistemul judiciar românesc, scrie adevarul.ro.

„Să-l ierte Dumnezeu şi să-l hodinească! Exact ce i-am dorit, pantofi de lac şi vată în nas....”, spunea, într-o discuţie telefonică, fostul procuror Nicolaie Cean de la Parchetul Alba, condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecată cea mai controversată conspiraţie din sistemul judiciar românesc: arestarea comisarului antimafia Traian Berbeceanu.

Surpriză de proporții! Încă o vedetă tv de la noi s-a măritat în secret

Cean era bucuros că a reuşit, împreună cu alţi doi colegi, să-l facă pe fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, să-şi piardă calitatea de ofiţer de poliţie judiciară. De altfel, interceptarea este una dintre probele care au dus la condamnarea acestuia şi a altor doi foşti anchetatori acuzaţi de represiune nedreaptă şi abuz în serviciu în cazul comisarului Berbeceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.