Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Drama cu mai mulți morți de la Craiova a fost de fapt o sinucidere

Ultima Ora breaking news

Apar informații șocante despre accidentul din Dolj, unde doi bărbaţi şi o fetiţă de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a ajuns la spital. Oamenii legii au aflat că bărbatul care a cauzat accidentul s-a sinucis, lăsând un bilet de adio în care explica faptul că suferă din dragoste. Din inconștiență, acesta a ales să nenorocească o familie nevinovată!

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au transmis că, în urma cercetărilor, au stabilit că tânărul de 25 de ani care a provocat accidentul a intrat intenţionat pe contrasens.
“Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmeaza sa fie inaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmand sa fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

 

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Ludovic Orban anunță MĂRIRI de salarii în DSP-uri și detașări fără voia medicilor

Potrivit IPJ Dolj, din primele cercetări poliţiştii au stabilit că un tânăr de 25 de ani, din Gherceşti, judeţul Dolj, care conducea un autoturism pe DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru. În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia şi minora erau din Motru şi se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

Oamenii legii continuă cercetările şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.