Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT: Polițiștii aleargă după ponturi de la vrăjitoare pentru a o găsi pe Alexandra

click.ro
masina politie

Verificări în mai multe locații din Caracal, la ora transmiterii știrii! Polițiștii au primit un mesaj în care cineva anunța că Alexandra ar fi în viață și sechestrată în podul unei case. Antena 3 informează că pontul primit de polițiști este de la o vrăjitoare.

O localnică a spus că a primit un mesaj în care scria că Alexandra trăiește și este în podul unei case aflată la mică distanță de locuința lui Gheorghe Dincă. În mesaj se arăta că este vorba despre „o casă părăsită cu sălcii pletoase”.

„Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, la trei case distanţă de cea a lui Gheorghe Dincă, cu nişte sălcii pletoase în sptale casei şi ea va muri de foame şi de sete!“, este mesajul primit de Poliţie miercuri la prânz.

Cozmin Gușă, teorie inedită: motivul secret al demisiei lui Nicolae Moga

La ora transmiterii acestui material, poliţiştii au pornit pe această nouă pistă, verificând mai multe case din vecinătatea lui Gheorghe Dincă, dar nu au găsit nimic.  Un vecin a cărui casă a fost percheziţionată spune că anchetatorii au căutat prin casă şi prin pod.

„M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid să se uite puţin în pod şi prin curte. Nu suntem în relaţii bune (cu Dincă n.red). Nu intra la mine vecinul, nu intram la el, nu suntem în relaţii bune. Vă daţi seama că se ferea de mine. Asta e faţa lui adevărată, ştiam că e om violent”, a declarat vecinul în curtea căruia s-au făcut verificări.  

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.