Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Un șofer începător, AMENDAT după ce s-a urcat pe plafonul autoturismului în mers

amenda

Un tânăr care s-a urcat pe plafonul autoturismului în timp ce acesta era în mers, imagini ale gestului teribilist fiind postate pe Facebook, a fost identificat de poliţişti şi amendat cu suma de 1.160 de lei, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Radu.

O fotografie cu un tânăr aflat pe plafonul autoturismului, în timp ce acesta rula pe un drum public, din apropierea municipiului Arad, a fost postată luni pe Facebook. În imagine se poate observa că autoturismul este înmatriculat în judeţul Arad, iar pe lunetă, în partea din stânga sus se vede semnul începătorului (lămâia).

"Poliţiştii rutieri l-au depistat foarte repede pe tânărul care s-a căţărat pe plafonul autoturismului în timp ce acesta era în mers, pe un drum public prin Pădurea Ceala. Tânărul în vârstă de 19 ani şi care, se pare că a absolvit recent clasa a XII-a, a recunoscut faptul că s-a urcat pe plafonul autoturismului său, în timp ce în maşină se aflau pasageri pe bancheta din spate. Pentru fapta sa, tânărul a fost a fost sancţionat contravenţional de către poliţiştii arădeni cu suma de 1.160 lei, pentru că i-a pus în primejdie pe ceilalţi participanţi la trafic", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Radu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.