Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hamas a stricat și vacanțele a sute de români - Wizz Air anunță ce se întâmplă cu zborurile anulate

newsair.ro
wizz air

Compania aeriană Wizz Air anunţă că a anulat zborurile spre şi dinspre Tel Aviz de duminică, pasagerilor fiindu-le oferite opţiuni pentrru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare.

„Ca urmare a situaţiei din Israel, am anulat zborurile către şi dinspre Tel Aviv de duminică, 8 octombrie. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectaţi, prin e-mail sau SMS, şi le oferă opţiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum şi pentru cazare. Recomandăm pasagerilor care şi-au rezervat biletele prin agenţii de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii companiei Wizz Air.

Aceştia au adăugat că este monitorizată situaţia şi se ţine legătura cu autorităţile relevante.

„Wizz Air îşi cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranţa şi securitatea pasagerilor, echipajelor şi aeronavelor sunt prioritatea sa numărul unu", a menţionat sursa citată.

Peste 250 de morți în Israel - bilanț provizoriu

Bilanţul victimelor atacului masiv al grupării teroriste Hamas asupra Israelului se ridică la peste 250 de morţi, anunţă presa israeliană, citând oficiali medicali. De asemenea, cel puţin 1.500 de persoane au fost rănite, multe dintre ele grav, potrivit Jerusalem Post.

Este de aşteptat însă ca bilanţul să continue să crească.

De asemenea, zeci de civili, precum şi soldaţi israelieni au fost răpiţi şi aduşi în Gaza. Forţele armate israeliene au confirmat că soldaţi şi civili au fost luaţi ostatici, dar nu a precizat numărul acestora.

Mii de rachete au fost lansate asupra sudului şi centrului ţării.

Hamas a şocat Israelul sâmbătă cu cel mai grav atac-surpriză cu care Israelul s-a confruntat în ultimele decenii. Gruparea teroristă a reuşit să invadeze cu succes 22 de comunităţi de pe coridorul Gaza, de diferite dimensiuni, trecând prin gardul de frontieră, făcând debarcări amfibii cu comandouri navale la Zikim şi folosind vehicule improvizate de transport aerian de mici dimensiuni şi vehicule de tip dronă, simultan, începând cu ora 6:30 dimineaţa.

De asemenea, Hamas a lansat peste 2.000 de rachete pe parcursul zilei, iar mulţi văd în aceste evoluţii un eşec major al serviciilor de informaţii ale armatei israeliene. Tirurile de rachete din Gaza au continuat pe tot parcursul serii de sâmbătă, inclusiv în centrul Israelului şi la Tel Aviv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.