Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hamilton a negociat cu Red Bull şi Ferrari, înainte de a-şi prelungi contractul cu Mercedes

Skysports
Hamilton Ferrari

Reprezentanţii pilotului britanic Lewis Hamilton au contactat echipele Red Bull şi Ferrari înainte ca septuplul campion mondial de Formula 1 să semneze un nou contract cu Mercedes, a dezvăluit directorul echipei austriece, Christian Horner, conform DPA.

Hamilton, 38 ani, a semnat în august un nou contract pe doi ani cu Mercedes, care nu s-a ridicat în ultimele două sezoane la înălţimea aşteptărilor campionului britanic. Max Verstappen a dominat autoritar acest sezon şi şi-a asigurat deja al treilea titlu mondial consecutiv la piloţi, conform Agerpres.

Au existat speculaţii despre contactele lui Hamilton cu Red Bull şi Ferrari, care au fost acum confirmate de şeful de la Red Bull, Christian Horner.

''Am avut câteva discuţii de-a lungul anilor privind venirea lui Lewis. Au existat contacte, cel mai recent în acest an, când s-a pus întrebarea dacă există vreun interes. El s-a întâlnit de asemenea cu John Elkann, preşedintele lui Ferrari. Cred că acolo au fost discuţii serioase. Dar nu-i văd pe Max şi Lewis lucrând împreună. Dinamica nu ar fi corectă. Suntem 100% mulţumiţi cu ce avem'', a declarat Horner pentru Daily Mail.

Sezonul 2023 de Formula 1 se încheie în acest weekend la Abu Dhabi, circuit pe care Hamilton a ratat al optulea său titlu mondial în 2021 după ce a fost învins într-un final controversat de cursă de Max Verstappen, care a cucerit atunci prima sa coroană mondială.

Britanicul nu mai poate scăpa locul trei în clasamentul general din acest sezon, în timp ce Verstappen va încerca să obţină a 19-a sa victorie din acest an.

''Vrem să revenim în top şi să ne batem pentru titlul mondial. Suntem împreună în asta. Avem mult de muncă, dar nu aş putea fi în altă parte decât aici. Sunteţi cu toţii blocaţi cu mine pentru încă puţin timp'', a declarat Hamilton în august, când s-a anunţat semnarea noului contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.