Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbal masculin: CS Minaur Baia Mare l-a achiziţionat pe sârbul Nikola Iovanovic

news.ro
handbal minge

Echipa masculină de handbal CS Minaur Baia Mare l-a achiziţionat pe jucătorul Nikola Iovanovic de la Tatran Presov, a anunţat gruparea ardeleană pe pagina de Facebook, potrivit news.ro.

Nikola Iovanovic s-a născut la Subotica (Serbia) în data de 19 decembrie 1998. Are 1,95m şi 95 kg, joacă pe postul de inter dreapta şi vine de la Tatran Presov. Sezonul trecut a marcat 46 de goluri pentru Tatran în EHF European League, fiind unul dintre componenţii de bază ai echipei.
În sezonul 2021/2022, pe vremea când era la Partizan Belgrad, Nikola a jucat împotriva echipei Minaur fiind principalul marcator pentru echipa sa (6 goluri) în meciul de la Baia Mare.
"Am ales Baia Mare in primul rand pentru lotul de jucători si pentru faptul că Minaur joacă in cupele europene! Locul 2 in Liga Zimbrilor in sezonul trecut este o treabă extraordinara! Sunt de părere ca este o decizie grozavă deoarece această echipă poate lupta cu oricine! Suporterii sunt minunaţi de asemenea, ei creeaza o atmosferă extrem de tensionată şi pot spune ca nu e deloc uşor sa joci aici!", a declarat el.
Sportivul sârb îşi umple timpul liber făcând graffiti sau picturi murale. "De asemenea, încerc să scriu o carte, un fel de autobiografie."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.