Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbal masculin: Dinamo Bucureşti, victorie cu CSM Vaslui şi sărbătoreşte al 19-lea titlu naţional în faţa propriilor fani

news.ro
handbal minge

Campioana en-titre la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CSM Vaslui şi cucereşte al 19-lea titlu naţional din propriul palmares. Dinamo primeşte medaliile şi tricourile de campioană la finalul partidei, potrivit news.ro.

Dinamo s-a impus cu scorul de 39-29 (21-15), în meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale, şi adună 66 de puncte în clasament, cu 12 mai multe decât următoarea clasată, CSM Constanţa, când mai sunt trei runde de jucat înainte de finalul sezonului, în 6 mai.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipa Dinamo Bucureşti primeşte tricourile şi medaliile de campioană în faţa propriilor fani.

Dinamo Bucureşti are în palmares 19 titluri naţionale, 7 trofee Cupa României, cinci Supercupe şi o Cupă a Campionilor Europeni (1965).

În sezonul 2022-2023, formaţia antrenată de Xavi Pascual a trecut, în premieră în acest format al Ligii Campionilor, de faza grupelor, fiind eliminată în optimi de cvadrupla câştigătoare a trofeului, THW Kiel.

Titlul din 2023, al 7-lea consecutiv şi al 19-lea în total, nu-i aduce însă lui Dinamo Bucureşti garanţia participării directe în Liga Campionilor, fiind nevoită să aştepte un wild-card din partea EHF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.